zamknij

Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

SAN Alcar 750 100tab Acetylo-L-Karnityna Zobacz większe

SAN Alcar 750 100tab Acetylo L-Karnityna

Nowy produkt

78,61 zł

Acetylo-L-Karnityna - niezbędna dla prawidłowego funkcjonowania systemu nerwowego i mięśniowego.

Więcej szczegółów

Dodaj do listy życzeń

Produkt dostępny

Acetylo-L-Karnityna:

- poprawia koncentrację i pamięć

- poprawia samopoczucie

- zwiększa poziom energii, poprawia wydolność organizmu

- zmniejsza stres i zmęczenie

- wspomaga proces redukcji tkanki tłuszczowej

- chroni przed działaniem wolnych rodników

- wpływa na regenerację organizmu

- pomaga w zaburzeniach przemiany materii

- wpływa na wzrost libido

 

Sposób użycia:

Stosować 1 tab. ALCAR 2-3 razy dziennie w równych odstępach czasowych.
Skuteczna dawka ALC to około 2g, w związku z tym należy spożyć 2-3 kap. na godzinę przed aktywnością umysłową, lub przed treningiem. W celu podniesienia efektywności należy łączyć z tyrozyną oraz kofeiną lub guaraną.

 

Składniki aktywne 1 tabletka
3 tabletki
Chlorowodorek N-acetylo L-karnityny 750 mg 2250 mg

 

POZOSTAŁE SKŁADNIKI: węglan wapnia (substancja przeciwzbrylająca), mikrokrystaliczna celuloza (emulgator), hydroksypropylometyloceluloza (substancja zagęszczająca), kwasy tłuszczowe (nośnik), dwutlenek krzemu (substancja przeciwzbrylająca), sole magnezowe kwasów tłuszczowych (substancja przeciwzbrylająca), guma celulozowa usieciowana, dwutlenek tytanu (barwnik).

 

 

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia porcji w ciągu dnia.
Produkt niewskazany dla kobiet w ciąży i karmiących.

 

PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym i niewidocznym dla dzieci.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: